Υπηρεσίες Διαφήμησης

Δίνουμε λύσεις προβολής και παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών, βάσει ολοκληρωμένων σχεδίων προώθησης και διαφήμισης.
Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε το πρόβλημα που έχετε και να σας προτείνουμε υπεύθυνα τρόπους, λύσεις αλλά και μέσα προβολής. Σχεδιάζουμε τη διαφημιστική στρατηγική σύμφωνα με το προυπολογισμό σας. Η κάθε μας κίνηση είναι μελετημένη, αφού έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε έρευνα αγοράς, να επιλέξουμε τα κατάλληλα διαφημιστικά μέσα, να καθορίσουμε το στόχο σας και να εξετάσουμε τα αποτελέσματα κάθε διαφημιστικού προϊόντος.

Όσο πιο απλό, τόσο πιο άμεσο

Αναζητάμε τις φρέσκες, δημιουργικές προτάσεις, όπου η φαντασία και η αισθητική συνεργάζονται για να προκύψει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, προτάσεις που θα ερεθίσουν εικαστικά και διανοητικά το κοινό και θα ξεχωρίσουν από το πλήθος.

 

Ωστόσο μια δημιουργική ιδέα που περιφέρεται αυτάρεσκα χωρίς να υποστηρίζεται από τη στρατηγική, δεν είναι το ζητούμενο. Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η πρόταση μας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του διαφημιζόμενου.

Με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, σχεδιάζουμε με προσοχή την επικοινωνιακή στρατηγική και οπλίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθιστώντας τα ανταγωνιστικά στην αγορά.

Η Alpha Dynamics βοηθά την επιχείρησή σας για να βελτιστοποιήσει τα κέρδη της.

Σήμα - Λογότυπο

Σχεδιάζουμε το κάθε σήμα ή Λογότυπο μοναδικά σύμφωνα με την εμπορική εικόνα και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Εταιρική Ταυτότητα

Δημιουργούμε παραλλαγές σε καθένα από τα αντικείμενα της εταιρικής σας ταυτότητας.

Εταιρικές Εφαρμογές

Η διαδικασία σχεδιασμού των εταιρικών σας εφαρμογών γίνεται με αντίστοιχο τρόπο με αυτή του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας.

Έντυπο

Η Σχεδίαση ενός εντύπου έχει εντελώς διαφορετική σημασία από την σχεδίαση στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε με γνώμονα την ορθή σχεδίαση ενός γραφιστικού εντύπου.

Καταχώρηση

Η Καταχώρηση δημιουργείται για να τραβήξετε την προσοχή των πιθανών πελατών σας, να διατυπώσετε το προωθητικό σας μήνυμα με ορθό τρόπο και να αυξήσετε την ανταπόκριση του κοινού στην καταχώρησή σας.

Συσκευασία Προιόντος

Στην συσκευασία ενός προιόντος οι καταναλωτές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο εμπορικό όνομα (μάρκα – brand name) Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό με σημαντικό ρόλο είναι η λειτουργικότητα της συσκευασίας.

Outdoor Επικοινωνία

Η αφίσα αποτελεί σημαντικό μέσο διαφήμησης, προώθησης μυνήματος και γενικότερα αποτελεί τρόπο ανακοίνωσης προς το κοινό. Η σχεδίαση παίζει καθοριστικό ρόλο αφού μέσα απο την σωστή σχεδίαση είναι εφικτό να προωθηθούν τα κατάλληλα μηνύματα.

Εταιρική Ιστοσελίδα - E-Shop

Η ιστοσελίδα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης σας στο Internet. Αφού απευθυνόμαστε σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες και πολλαπλάσιους σε ολόκληρο τον κόσμο.

SEO σε χώρες του Εξωτερικού

Προωθούμε δυναμικα, την επιχείρηση ή την περιοχή που προβάλλουμε, σε χώρες του εξωτερικού διασφαλίζοντας τα διαδικτυακά αποτελέσματα.

Εκτυπώσεις - Επιγραφές

Η σύγχρονη διαφήμιση και προώθηση απαιτεί τη δημιουργία μεγάλων επιφανειών οι οποίες επικαλύπτονται με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών.

Application

Μέσα από έρευνα προτείνουμε, σχεδιαστικά και λειτουργικά, το κατάλληλο προς εσάς και το κόσμο που απευθύνεται το application.

Εταιρικά & Διαφημιστικά Βίντεο

Μέσα από έρευνα υλοποιούμε βίντεο, προβολής και διαφήμισης και εταιρικής προβολής.