Μπορούμε να φτιάξουμε τη δική σας mobile εφαρμογή

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορούμε να αναπτύξουμε το δικό σας mobile application για Android και IOS λειτουργικό

Η Καλύτερη Επιλογή για να δημιουργήσετε ένα application

Η λύση που προσφέρουμε, κάνει την δημοσίευση και την προώθηση μιας εφαρμογής μια εύκολη διαδικασία. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις mobile αγορές.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε την δική σας εφαρμογή για λειτουργικό σύστημα IOS ή Android καθώς και να φροντίσουμε για το upload της εφαρμογής στο αντίστοιχο market.

Χαρακτηριστικά Εφαρμογής

Accesibility

Δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο internet για να χρησιμοποιήσετε μια mobile εφαρμογή. Η πρόσβαση σε μια mobile εφαρμογή μπορεί να είναι και offline.

User Inteface

Μια mobile εφαρμογή είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο διαδραστική από μια web εφαρμογή(HTML5 app), ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και όλα τα advanced χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής όπως camera, GPS, πυξίδα κλπ.

Security

Οι mobile εφαρμογές λόγω και του κώδικα πάνω στον οποίο είναι ανεπτυγμένες προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας.

Κατασκευη Εφαρμογής για iPad

Παράλληλα με το iphone υπάρχει και η ταμπλέτα της ίδιας εταιρίας, το ipad, στο οποίο αν και χρησιμοποιείται προσαρμοσμένο λογισμικό, μπορούν να προβάλλονται οι ίδιες εφαρμογές με το iphone ή και ξεχωριστές που κατασκευάζονται αποκλειστικά για ipad.

Κατασκευη Εφαρμογής για iPhone

Μπορούμε να κατασκευάσουμε την δική σας εφαρμογή για κινητά iPhone, Παράλληλα μπορούμε να ρυθμίσουμε την εφαρμογή να χρησιμοποιεί και όλα τα advanced χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής όπως camera, GPS, πυξίδα κλπ.

Κατασκευη Εφαρμογής για συσκευες Android

Μπορούμε να κατασκευάσουμε την δική σας εφαρμογή για όλες τις συσκευές, κινητά & ταμπλέτες, που χρησομοποιούν το λειτουργικό σύστημα androis. Παράλληλα μπορούμε να ρυθμίσουμε την εφαρμογή να χρησιμοποιεί και όλα τα advanced χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής όπως camera, GPS, πυξίδα κλπ.

Κατασκευη Εφαρμογής για windows 8.1

Μπορούμε να κατασκευάσουμε την δική σας εφαρμογή για όλες τις συσκευές, κινητά & ταμπλέτες, που χρησομοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Παράλληλα μπορούμε να ρυθμίσουμε την εφαρμογή να χρησιμοποιεί και όλα τα advanced χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής όπως camera, GPS, πυξίδα κλπ.

Δημιουργία Native(mobile) Applications

Πείτε μας το πλάνο σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε και θα σας προτίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για την κατασκευή της εφαρμογής που επιθυμείτε.

Η αγορά εφαρμογών για smartphones μεγαλώνει καθημερινά και οι ευκαιρίες στον ορίζοντα είναι πολλές. Ειδικευόμαστε στη σύνδεση σας με τα εκατομμύρια χρήστες των smartphones παγκοσμίως.

Απλά αναρωτηθείτε ”ένα Application θα μπορούσε να με ωφελήσει στη προώθηση και τελική πώληση των προϊόντων μου;” Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, αρχίστε τη διαδικασία αμέσως και θα γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της ιδέας σας και της αγοράς που σας αναμένει ανυπόμονα.

Τομείς Εφαρμογής

App για Eshop

Η εταιρεία μας προσφέρει σε εμπορικές επιχειρήσεις μια εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος ειδικά σχεδιασμένη για Smartphones και Tablet-PCs. Εύκολη, γρήγορη και έξυπνη περιήγηση του χρήστη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την προβολή και αγορά των προϊόντων σας

App για Delivery

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας την mobile εφαρμογή για delivery. Σας παρέχουμε μία iOS και Android εφαρμογή πλήρως προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας, όπου επιτρέπει στους πελάτες σας να περιηγηθούν στο μενού σας και να παραγγείλουν από το κινητό τους.

App για Ξενοδοχεία

Αποκτήστε τη δική σας mobile εφαρμογή για το ξενοδοχείο σας. Μέσω του Hotel Mobile Application της Alpha Dynamics οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν και να βρούν οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ξενοδοχείο σας(διαθέσιμα δωμάτια, τιμές κ.ά.).

App για Portal

Αποκτήστε την εφαρμογή για την διευκόλυνση των αναγνωστών ιστοσελίδων που ασχολούνται με την ενημέρωση ή την ειδησεογραφία. Η εφαρμογή αυτή κατεβάζει και εμφανίζει στο Smartphone ή Tablet-PC του χρήστη επιλεγμένα άρθρα και νέα από την ενημερωτική ιστοσελίδα σας ή κάποια άλλη προτεινόμενη.

Χρήση Mobile Εφαρμογών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά σχετικά με τη χρήση Native-Mobile Εφαρμογών
Ηλεκτρονικά Καταστήματα 85%
Κοινωνική Δικτύωση 89%
Διασκέδαση 98%
Ενημέρωση 92%
Άλλο 65%