Προώθηση των επιχειρήσεων σε ένα υψηλότερο επίπεδο

Μια σειρά εύκολων και εύχρηστων επιχειρηματικών λύσεων, που είναι προσαρμοσμένες στην αγορά σας και έχουν σχεδιαστεί για το μέγεθος της επιχείρησής σας.
Προορίζονται αποκλειστικά για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, διατηρώντας τους πελάτες σας πάντα ικανοποιημένους.

Επιχειρηματικές λύσεις από την Alpha Dynamics

Πωλήσεις

Υποστήριξη

Μάρκετινγκ

Δικτύωση

Διαχείριση (ERP)

Όλες Οι Επιχειρήσεις

Επιχειρηματικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Φανταστείτε μια οικογένεια εύκολων στην εκμάθηση και εύχρηστων επιχειρηματικών λύσεων, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στην αγορά σας, έχουν σχεδιαστεί για το μέγεθος της επιχείρησής σας και προορίζονται αποκλειστικά για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας διατηρώντας τους πελάτες σας ικανοποιημένους.

HAlpha Dynamics προσφέρει μια πλήρη γκάμα προγραμμάτων λογισμικού τα οποία εστιάζουν στην παροχή επιχειρηματικών πληροφοριών που έχουν σημασία τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας

Το CRM της Alpha Dynamics είναι η επιχειρηματική λύση μας για τη διαχείριση σχέσεων πελατών (customer relationship management – CRM), η οποία ενισχύει την παραγωγικότητα των πωλήσεων και την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ μέσω πληροφοριών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρηματικής ευφυΐας και διαχείρισης καμπάνιας στο cloud, στις εσωτερικές εγκαταστάσεις ή σε έναν υβριδικό συνδυασμό και των δύο.

Εστιάστε, κλείστε τη συμφωνία. Πουλήστε περισσότερο.

Alpha Dynamics CRM + Alpha Accounting + Business PS

Ο συνδυασμός της Alpha Dynamics CRM Online, του Alpha Accounting  και του Alpha Business PS ενισχύει την παραγωγικότητα των πωλήσεων, βοηθώντας τις ομάδες να επικοινωνούν και να συνεργάζονται πιο στενά, ώστε να επιτυγχάνουν περισσότερες συμφωνίες, γρηγορότερα. Αυξήστε την παραγωγικότητα των πωλήσεων σήμερα με EUR €57,61/χρήστη/μήνα.

Μεταμορφώστε την οργάνωση των πωλήσεων σας

Χρησιμοποιήστε αυτό το δωρεάν online εργαλείο για να ξεκινήσει τον έλεγχο των πωλήσεων σας. Λάβετε προτάσεις για τις καλύτερες διαδικασίες, τεχνολογίες, και τακτικές για υψηλότερες επιδόσεις.

Προϊόντα Alpha Dynamics