Διάλεξε το Όνομα που σου ταιράζει !

[wpdomainchecker button=”Search”]

Pay as you go, ή κερδίστε έως και 20% με ένα ετήσιο πρόγραμμα!

Alpha Yellow

500 Mb
46.8 € / Έτος 3.9 € / Μήνα

Alpha Green

1 Gb
89.9 € / Έτος 7.4 € / Μήνα

Alpha Blue

3 Gb
129.9 € / Έτος 10.8 € / Μήνα

Alpha Red

5 Gb
159.9 € / Έτος 13.3 € / Μήνα

Αποκτήστε την ιστοσελίδα σας σε απευθείας σύνδεση μέσα σε λίγα λεπτά!

Προσθέσαμε σκληρούς δίσκους (SSDs) στους server φιλοξενίας για να βοηθήσουν τις ιστοσελίδες σας! Οι σελίδες τώρα μπορούν να φορτώσουν 200% πιο γρήγορα, καθιστώντας τον πιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας online. το πρόγραμμα φιλοξενίας μας υποστηρίζει κάθε είδους site, συμπεριλαμβανομένων blogs, τα χαρτοφυλάκια, επιχειρηματικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, ακόμη και σύνθετες βάσεις δεδομένων. μπορούμε φιλοξενήσουμε πάνω από ένα εκατομμύριο ιστοσελίδες, έτσι ώστε να δείτε τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας για εσάς!

Νέους δίσκους (SSDs)

Μηχανική σκληροί δίσκοι είναι η χθεσινή είδηση. Με SSDs, οι ιστοσελίδες σας έχουν καλύτερες επιδόσεις, και θα έχετε την ταχύτερη εμπειρία σε βάσεις δεδομένων.

Απεριόριστος χώρος

Θα έχετε όλο το χώρο που χρειάζεστε για να οικοδομήσουμε το site σας και ποτέ δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τα όρια της κυκλοφορίας. Το μόνο που ζητάμε είναι να συμμορφώνονται με πολιτική Bandwith μας.

Ονόματα Χώρου

Φιλοξενήστε και διαχειριστείτε πολλές ιστοσελίδες και τομείς, όπως θέλετε όλα σε ένα λογαριασμό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Απεριόριστα Email

Δημιουργία και διαχείριση όσες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως θέλετε, με απεριόριστη POP / IMAP / SMTP λογαριασμούς, καθώς και απεριόριστη auto-ανταποκρίθηκαν και πολλά άλλα!.

Πρόγραμμα 1-Κλικ

Το πρόγραμμα 1-κλικ εγκατάστασης θα εγκαταστήσει αυτόματα το WordPress για τη φιλοξενία του λογαριασμού σας για σας. Πάρτε WordPress blog ή την ιστοσελίδα σας σε απευθείας σύνδεση τώρα.

Υποστήριξη 24/7

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας υποστηρίζονται από την ομάδα υποστήριξης πελατών μας. Είναι εδώ για σας 24/7/365 μέσω live chat, e-mail, facebook και το Twitter.

100% Uptime

Είμαστε δεσμευμένοι για να σας παρέχουμε σας με τα καλύτερα web hosting της βιομηχανίας, και γι ‘αυτό προσφέρουμε 100% εγγύηση uptime.

Εγγύηση Χρημάτων

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα αγαπήσετε υπηρεσία φιλοξενίας μας είναι ότι αν ακυρώσετε εντός των πρώτων 97 ημερών, εμείς θα επιστρέψει όλα τα χρήματά σας, μείον τα τέλη καταχώρησης ονόματος χώρου.

Πίνακας Ελέγχου

Δείτε τα στοιχεία χρέωσής σας, να δημιουργήσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε τις βάσεις δεδομένων MySQL, επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη μέσω web-based πίνακα ελέγχου μας.

Όλα στο μέγιστο !

Οι server μας βρίσκονται σε ελληνικό cloud datacenter, στο δίκτυο του OTE και CYTA

και έτσι μπορούμε και παρέχουμε ελληνικό hosting σε HP Servers τελευταίας γενιάς τα οποία ενεργοποιούνται άμεσα.

Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας σε Linux ή σε Windows ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η επιλογή μιας καλής εταιρίας για το web hosting σας, είναι πολύ σημαντική υπόθεση για διάφορους λόγους όπως ή ασφάλεια του site σας και η προστασία του από επιθέσεις, η διαθεσιμότητα του (uptime), η ταχύτητα και οι πελάτες που μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα, τα αντίγραφα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται σε τακτική βάση όπως επίσης και το κόστος της φιλοξενίας.

Το Shared Hosting έχει αρκετή δύναμη!

Φιλοξενήστε την δικιά σας ιστοσελίδα

Είτε έχετε μια ή εκατό ιστοσελίδες, μπορείτε να φιλοξενήσετε και να διαχειριστείτε όλα αυτά από έναν εύκολα διαχειριζόμενο λογαριασμό Alpha Dynamics.

Τρέξτε ένα blog WordPress

Με μας το 1 Κλικ εγκατάστασης WordPress, μπορείτε να πάρετε αμέσως το WordPress με βάση το blog σας σε απευθείας σύνδεση – θα σας το ενημερώνουμε επίσεις εμείς για εσάς! Ξεκινήστε το blogging σήμερα!

Φοβερό για Startups

Σε απευθείας σύνδεση επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο επέλεξαν να κάνουν την Alpha Dynamics σπίτι τους. Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να τρέξει μία επιτυχημένη online επιχείρηση.

Φιλοξενήστε το portfolio σας

Χιλιάδες σχεδιαστές εμπιστεύονται την Alpha Dynamics να φιλοξενήσει τα σχεδιαστικά portofolio τους. Εμπνεύστε και άλλους σχεδιαστές και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας από τη δική σας φιλοξενία σήμερα!

Φιλοξενήστε websites πελατών

Φιλοξενία και τη διαχείριση όλων των δικτυακών τόπων των πελατών σας σε ένα εύκολο στη διαχείριση κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας.

Δημιουργήστε E-shops

Χιλιάδες επιχειρήσεις εμπιστεύονται τις ιστοσελίδες τους με την Alpha Dynamics. Προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Στάνταρ Χαρακτηριστικά

Υποστήριξη PHP5

Full Unix Shell

Ruby On Rails

SSL Secure Server

Perl Υποστήριξη

Crontab Access

Canned CGI Scripts

Access to Raw Log Files

Yποστήριξη Python

Full CGI Access

Απεριόριστα MySQL

Υποστήριξη IPv6

Έχετε απορίες σχετικά με την φιλοξενία μας;