Μεσιτικές Υπηρεσίες

Για πωλητές

Είτε πρόκειται για τα αξιοθέατα της περιοχής, ένα φθηνό εστιατόριο, σχολεία της γειτονιάς ή ένα θέατρο γειτονιά που ψάχνετε, εδώ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Για ενοικιαστές

Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουμε με την εξεύρεση σπίτι των ονείρων σας, συντονίζοντας μια κίνηση της εταιρείας, και σε κάνουν να νιώθεις άνετα και ασφαλής.

Για αγοραστές

Αν είστε αγορά ή πώληση ενός σπιτιού, το ραδόνιο μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Οι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν τον κίνδυνο του ραδονίου στην περιοχή τους.

Άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, εχεμύθεια

Αγοραστές και πωλητές ακινήτων μπορούν να απολαμβάνουν ένα ζεστό περιβάλλον, με υπεύθυνους  ανθρώπους που φροντίζουν για τις δικές τους απαιτήσεις. Επίσης είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αναπαλαίωση του ακινήτου που θέλετε να πωλήσετε – ενοικιάσετε ή αγοράσετε σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκεται.

Μην ξεχνάτε ο ειδικευμένος σύμβουλος ακινήτων είναι ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να αγοράσει, να πουλήσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο στη σωστή και αντάξια του ακινήτου τιμή.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πώληση ή/και την ενοικίαση του ακινήτου – επιχείρησής σας σε όποια περιοχή κι εάν βρίσκεται. Η προβολή των ακινήτων γίνεται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό

Υπηρεσίες μετά την πώληση

Είτε είστε σε μόνιμη ή προσωρινή κατοικία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

  • Υπηρεσίες Κατασκευαστικής
  • Υπηρεσίες Διακόσμησης
  • Υπηρεσίες Ασφάλισης
  • Υπηρεσίες Νομικών

Υπηρεσίες για ιδιώτες

Creta Properties

Γράψου στο cretaproperties.com για να οργανώσεις και να διευκολύνεις την αναζήτησή σου.

Ανάθεση Ακινήτου

Ανάθεσε την πώληση ή την ενοικίαση του ακινήτου σου σε επαγγελματία μεσίτη και γλύτωσε χρόνο και κόπο.

Αίτηση Ζήτησης

Πες μας τι ψάχνεις και οι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες του Cretaproperties.com θα σε βοηθήσουν να το βρεις.

Email Alerts

Επίλεξε την υπηρεσία Email Alerts και θα λαμβάνεις καθημερινά ενημερωτικά emails με τα νέα ακίνητα που καταχωρούνται στο Cretaproperties.com και πληρούν τα κριτήρια αναζήτησής σου.

Καταχώρηση Ακινήτου

Βάλε την αγγελία σου στο Cretaproperties.com και βρες ενοικιαστή για το ακίνητό σου εύκολα και γρήγορα.

Υπηρεσίες για μεσίτες / κατασκευαστές

Δωρεάν Εγγραφή

Γράψου δωρεάν στο Creta Properties και δημοσίευσε τις αγγελίες σου, οργάνωσε την αναζήτησή σου και επωφελήσου από τις υπηρεσίες του.

Προβολή & Διαφήμιση

Πρόβαλλε την επιχείρηση σου στη καλύτερη ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων.

Τι Μπορεί Να Κάνει ;

Μάθε τι είναι το Creta Properties και πώς μπορείς να επωφεληθείς απο τις υπηρεσίες του.

Διαφημιστικές υπηρεσίες για επαγγελματίες

Μετακόμιση

Στοχευμένη διαφήμιση και λήψη αιτημάτων μετακόμισης από τους επισκέπτες μας. Αφορά τόσο μετακομίσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

 

Ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες

Η νεότερη υπηρεσία μας – στοχευμένη διαφήμιση και λήψη αιτημάτων τεχνικών εργασιών σχετικών με ακίνητο, καθώς και ανακαινίσεων, από τους επισκέπτες μας.